NOTA 1 octubre 2.017:

 

La Federació Catalana de Radioaficionats i l'Unió de Radioaficionats de Catalunya, expressen la més enèrgica condemna a la repressió fora mida i agressions indiscriminades dutes a terme avui per la Policia Nacional espanyola i cos militar de la Guardia Civil en el dia del Referèndum d’autodeterminació de Catalunya 1-O. Els atacs que hem pogut veure arreu del país contra població indefensa i pacífica, joves, mitjana edat i ancians, és d’una covardia i indignitat que clama al cel. No ho oblidarem mai.

 NO HO OBLIDAREM MAI ! 

La FCR i la UrCat reclamen a tots els organismes de defensa de drets humans, mitjans de comunicació i tribunals de justícia, nacionals i internacionals, que investiguin totes les agressions i els seus responsables siguin severament castigats. 


La FCR i la UrCat es solidaritzen amb totes les persones que han resultat ferides, els seus familiars i amics i els desitja una prompta recuperació. 


Denunciem i condemnem també la conducta d’alguns radioaficionats d’Espanya en interferir i insultar en QSOs en català a les freqüències d’HF.


Instem a tota la comunitat de radioaficionats i ciutadania en general, que facin costat i siguin lleials al Govern legítim de la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya i a les forces socials i de societat civil. Convidem a prendre part , pacíficament i amb determinació, en els actes de protesta i repulsa que es convocaran en els propers dies.

Treballem junts per el futur de la nostra activitat a la Nova República Catalana.

Les Juntes Directives.

 

  Tornar a la plana principal.