SERVEIS i PROJECTES A CURT TERMINI1.- Assegurança colectiva a les entitats associades s’estudia reagrupar les assegurances d’antenes ofert per les entitats associades a la FCR per donar el servei colectiu a tots els associats a les entitats federades. 

2.- Proposta d'una activació de castells el mateix dia simultaneament per promocionar la FCR. 

3.- Realitzar un comunicat de premsa per fer arribar a tots els mitjans de comunicació del païs.

4.- Instaurar un premi a en un conegut concurs de ràdio. 

5.- Estudiar la celebració d’un FIELD DAY organitzat per la FCR. 

6.- La organització d’una trobada anual d’entitats per tal de celebrar el Congrés Anual, aquesta trobada estaría organitzada per una entitat associada i cada any en el transcurs d’aquesta trobada s’acordaría l’entitat organitzadora de l’any seguent entre les entitats candidates que hagin presentat la seva candidatura dins el marc de la trobada. Aquesta trobada s’organitzaría en el transcurs d’un cap de setmana on es faríen activitats de ràdio i altres per els acompanyants dels assistents i preferiblement dins el primer semestre de l’any.

Les entitats interesades en l'organització de la trobada anual, ho podem oferir al Consell per el seu estudi, el correu es fcr@fcr.cat 

7.- Aprofitant l'stand de la FCR al MercaHam, s'ofereix a les entitats associades la possibilitat de promocionar-hi les activitats que aquestes organitzin, sense cap cost per a elles. 

8.- Compte de correu @fcr.cat per les entitats ( per exemple per diriguir.se a Amired es amired@fcr.cat), només cal sol.licitar.ho a secretari@fcr.cat
9.- La celebració d'un Consell Directiu cada segón dissabte de mes a la seu del Ràdio Club de Cerdanyola, al que hi esteu convidats i a més, si hi ha alguna entitat que vulgui podem fer.ho a la població que una entitat aixì ho demani i organitzi. 

10.- S'han de nomenar vocalies per les diferents activitats de la FCR, els interesats ho poden fer arribar al Consell.

11.- Em creat una llista de distribució de la FCR, l'adreça es : http://es.groups.yahoo.com/group/llista_fcr/ on tots els dirigents d'entitats hi estàn convidats.

  Tornar a la plana principal.